AirBridgeCargo Airlines verlengt contract met PMT

Schiphol-Rijk, 12 augustus 2014 – De beveiliging van luchtverkeer, inclusief luchtvracht, heeft wereldwijd optimale aandacht. PMT is specialist in het controleren en beveiligen van luchtvracht en ondervindt dagelijks de noodzaak tot optimale beveiliging. Zo is PMT na ruim acht jaar samenwerking met AirBridgeCargo Airlines, door deze partij opnieuw geselecteerd als preferred supplier.

Door de tender voor de beveiliging van de AirBridgeCargo Airlines-vluchten op Schiphol te winnen, heeft PMT zich opnieuw op de kaart gezet als meest geschikte beveiliger voor deze succesvolle Russische luchtvaartmaatschappij. Met een vloot van twaalf B747’s, waaronder vier B747-400ERF’s, drie B747-400F’s en vijf nieuwe B747-8F’s en met momenteel 15 vluchten per week van en naar Schiphol, is AirBridgeCargo Airlines een zeer regelmatige gast op de vrachtplatformen van Schiphol.

 

 

 

“Wij zijn er zeker trots op dat AirBridgeCargo de samenwerking met PMT heeft verlengd”, is het commentaar van Jakline Eskarous, Operations Manager bij PMT. “Wij zullen er alles aan doen om in de komende twee jaar het gestelde vertrouwen en de verwachting naar de toekomst waar te maken.”

In een omgeving waar klantrelaties vaak broos en een kort leven beschoren zijn, is dit zeker een bijzondere prestatie. Anand Bihari, Operations & Ground Handling Manager bij AirBridgeCargo Airlines, geeft aan blij te zijn met het continueren van de samenwerking. “Wij streven naar langdurige partnerships met onze suppliers. De prijs-kwaliteitverhouding speelt hierbij zeker mee, en op basis hiervan is het contract met PMT met twee jaar verlengd.’’

Sinds 2003 is PMT actief op het gebied van (internationale) vrachtcontrole. Aan de vestiging op de Anchoragelaan wordt de veiligheid van vracht door controleurs onderzocht door middel van x-ray, speurhonden en luchtsporenonderzoek. Ook controle op locatie bij de klant is mogelijk. PMT geeft daarnaast trainingen aan bedrijven, die vervolgens zelfstandig hun luchtvracht op veiligheid kunnen en mogen controleren. PMT is een door het Ministerie van Justitie erkend beveiligingsbedrijf (ND 2061).

 

 

 

.

Be the first to comment on "AirBridgeCargo Airlines verlengt contract met PMT"

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*