AMI kiest BluJay als strategische partner voor supply chain execution-technologie

Dordrecht, 3 juli 2019 – BluJay Solutions, leverancier van supply chain-software en -diensten, en Air Menzies International (AMI), leverancier van luchtvracht- en expresdiensten aan de expeditiemarkt, kondigen de wereldwijde implementatie van BluJay’s software bij AMI aan.

Het nieuwe platform, bestaande uit BluJay’s Transportation Management, Customs Management en Control Tower-applicaties, vervangt de huidige besturingssystemen van AMI.

Steven Ritchie, vicepresident IT bij AMI, zegt: “Deze investering is gericht op het leveren van een verbeterde klantervaring, wat voordelen biedt voor AMI, onze klanten en partners. Wij streven ernaar om in elke stap van de toeleveringsketen digitaal verbinding te maken, zodat onze klanten zijn aangesloten op de juiste producten, diensten en oplossingen. Naast het verplaatsen van onze activiteiten naar de cloud, werken we samen met BluJay om de toepassing van technologische innovaties te versnellen.”

“We waren op zoek naar een digitaal platform dat onze processen vereenvoudigt en het voor klanten makkelijker maakt om zaken te doen met AMI – van het maken van boekingen tot het inzichtelijk maken van zendingen”, aldus Jonathan Clark, CEO van AMI. “AMI koos voor BluJay vanwege de kwaliteit van de producten en medewerkers en het sterke partnerschap dat ze aanbieden.”

AMI verwacht dat de eerste vestigingen het nieuwe platform in september 2019 in gebruik gaan nemen, zodat klanten direct een offerte kunnen aanvragen, online boekingen kunnen maken, toegang krijgen tot digitale track & trace en kunnen samenwerken via documentuitwisseling.

“We kijken ernaar uit om samen te werken met AMI om het technologieplatform te leveren dat zorgt voor een transformatie van hun wereldwijde activiteiten en klantervaring”, zegt Mohit Paul, SVP Sales EMEA bij BluJay Solutions.

Be the first to comment on "AMI kiest BluJay als strategische partner voor supply chain execution-technologie"

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*