Bouw nieuw distributiecentrum op bedrijventerrein het Atlaspark haven Amsterdam

Amsterdam, 20 maart 2019 – CEVA Logistics Benelux bouwt samen met Delin Capital Asset Management (“Delin”) een nieuw distributiecentrum op het Atlaspark, haven van Amsterdam. Het gebouw zal gerealiseerd worden door Unibouw. Vandaag is de eerste feestelijke paal geslagen en hiermee start officieel de bouw van het 16.622 m2 tellende warehouse. Met de bouw van dit pand worden ongeveer 75 banen gecreëerd. De eerste activiteiten in dit nieuwe warehouse worden verwacht in december 2019.

Het nieuwe distributiecentrum, onderdeel van het Delin Amsterdam Park, dat momenteel in ontwikkeling is, zal in gebruik worden genomen door CEVA Logistics Benelux. CEVA is verantwoordelijk voor het logistieke proces. Het zal bestaan uit 16.622 m2 warehouse, 1.958 m2 mezzanine, 958 m2 office en 20 docs.

Eind 2019 gaat de logistieke operatie op de nieuwe locatie aan de Conakryweg van start. De voorbereidingen zijn in volle gang en de eerste paal is feestelijk geslagen. In totaal zullen er 75-90 banen beschikbaar komen, variërend van aansturende tot uitvoerende rollen.

“Het nieuwe duurzame distributiecentrum, voorzien van zonnepanelen, zal volledig gasloos zijn en geeft daarmee invulling aan onze milieustrategie en onze ambitie om energieneutraal te opereren. Wij zijn trots dit pand in samenwerking met Delin te mogen realiseren.”, aldus Barbara Klep, Director Commercial, Real Estate & Procurement Benelux van CEVA Logistics Benelux.

 

Be the first to comment on "Bouw nieuw distributiecentrum op bedrijventerrein het Atlaspark haven Amsterdam"

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*