Cargohub Lanceert ” AEO Compliance as a service”

cargomagazine

Cargohub Lanceert ” AEO Compliance as a service”


Met ingang van 1 april 2017 stelt Cargohub Bv een online AEO Compliance platform onder de naam www.AeoHub.nl beschikbaar. Bedrijven die in aanmerking willen komen voor een  AEO vergunning of bedrijven die hun AEO vergunning willen onderhouden kunnen gebruik maken van alle voordelen die de AeoHub te bieden heeft.

 

 

 

 

Binnen het platform zijn diverse modules beschikbaar waarmee bedrijven op een eenvoudige en efficiente wijze risico’s kunnen inventariseren, incidenten kunnen managen maar ook procedures, audits en training records kunnen vastleggen.  Een breed scala aan tools zijn beschikbaar om in control te blijven en processen te kunnen monitoren.

Met de lancering van het AEO platform worden bedrijven volledig voorzien van benodigde tools, begeleiding en advies om aan douane verplichtingen te (kunnen) blijven voldoen. Niet alleen AEO verplichtingen maar ook de vereisten om te kunnen voldoen aan de ISO 9001:2015 norm zijn binnen het platform opgenomen.

tools

Volledig ontzorgd
In samenwerking met partners biedt de AeoHub een volledige en laagdrempelige “compliance as a service” aan inclusief een juridische vraagbaak en ondersteuning bij complexe bewaar en beroepszaken. Ook als gesprekspartner kan AeoHub bedrijven bijstaan zodat de balans tussen bedrijfsbelang en douane verwachtingen/verplichtingen optimaal gewaarborgd blijven.

Monitoring & Assessment
De AeoHub beschikt over geavanceerde technologie om operationele data te vertalen naar dashboards. De dashboard worden desgewenst op maat ingericht en zijn binnen het platform voor operationele gebruikers en management beschikbaar.  Geïdentificeerde risico’s en/of Aeo incidenten kunnen tijdens de registratie of dossieropvolging automatisch geclassificeerd worden. AeoHub biedt effectieve tools  en enorme tijdbesparing om te voldoen aan uw compliance verplichtingen.

assessment

Single site, multi site of global monitoring
De geavanceerde technologie binnen de AeoHub maken het mogelijk om binnen uw account eenvoudige meerdere sites te koppelen waardoor tevens gecentralizeerde monitoring op processen toepasbaar is. Eenvoudig zicht op activiteiten over meerde sites verspreid over meedere landen in 1 platform ligt met AeoHub binnen handbereik.

monitoring

 

Lidmaatschap
Het lidmaatschap voor deelname aan AeoHub start vanaf  van 95,- euro per maand.
Voor meer informatie kan contact worden opgenomen met :


tel +31 (0)20 6586220
Email :  support@cargohub.nl

 

%d bloggers like this: