Cargonaut 4.0: vernieuwd en nog transparanter

In de afgelopen maanden heeft Cargonaut, het bedrijf dat al meer dan 25 jaar actief is op het gebied van informatie uitwisseling in de luchtvrachtindustrie, hard gewerkt aan een nieuwe strategie en een eigentijdse uitstraling. Expediteurs,  afhandelaren en luchtvaartmaatschappijen zullen vanaf deze zomer hernieuwd kennismaken met ‘Cargonaut 4.0′ .

Inspelen op behoefte uit de markt
“Wij kregen steeds meer signalen vanuit de markt die wezen op een toenemende behoefte aan transparantie en toegevoegde waarde”,zegt Nanne Onland, algemeen directeur van Cargonaut. “Op aangeven van onze klanten zijn wij gaan onderzoeken hoe wij aan die behoefte kunnen voldoen.
Omdat we niet over een nacht ijs wilden gaan, hebben wij een dwars doorsnede van ons klantenbestand geraadpleegd en is er ook intern veelvuldig overleg gepleegd.

 

Bovendien zijn er gesprekken geweest met externe partijen zoals de koepelorganisaties ACN, FENEX en de EVO die eveneens waardevolle input opleverden voor denieu we koers van Cargonaut als kritiek onderdeel van de Mainport Schiphol Infrastructuur.”

Geen woorden maar daden
“Het is makkelijk om te roepen dat je als bedrijf transparanter wil gaan werken maar het gaat om de manier waarop je die woorden omzet in daden”, aldus Nanne. “Er is een heel team van mensen met verschillende expertises aan de slag gegaan om ransparantie ‘zichtbaar’ te maken. Dat klinkt tegenstrijdig dus Nanne legt uit: “Wij zijn bijvoorbeeld gekomen tot een nieuwe tariefstructuur voor onze klanten waarmee inzicht verschaft wordt in de opbouw van de kosten. Door helder en overzichtelijk alle diensten en tarieven op een rijtje te zetten, creëer je transparantie.” Naast de tariefstructuur heeft Cargonaut haar organisatie aangepast en wordt er op basis van een nieuwe architectuur ontwikkeld. Dit allemaal om beter op de markt- en klantvraag te kunnen anticiperen en efficiënter nieuwe toegevoegde waarde diensten te kunnen leveren.

Volledige artikel op pagina 27 van CargoHub Magazine, klik hier

 


Een gedrukte versie van CargoHub magazine kunt u aanvragen via email : magazine@cargohub.nl
Vermeldt svp uw bedrijfsnaam en adresgegevens. Wij zenden u het magazine kosteloos toe.

Redactie CargoHub Magazine

 

.

Be the first to comment on "Cargonaut 4.0: vernieuwd en nog transparanter"

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*