De waardetoevoeging van PKF Wallast

Belastingaangiftes, boekhouding, jaarrekeningcontrole alsook belasting- en bedrijfsjuridisch advies. Net als bij andere accountants & belastingadviseurs kunnen cargobedrijven natuurlijk ook voor deze werkzaamheden bij PKF Wallast terecht. Maar dan met één groot wezenlijk verschil. “Doordat niet de accountant, maar juist de adviseur eerste aanspreekpunt is voor de klant zijn wij in staat samen vooruit te kijken én met de markt en klanten mee te veranderen. Niet afwachten op de achterbank, maar proactief meedenken op de bijrijdersstoel. Zo kunnen we cargobedrijven helpen financieel en juridisch weerbaarder te worden.”

Ze heeft de ambitie om dé belastingadviseur en accountant voor Schiphol te worden. Gevestigd aan de rand van Schiphol-Rijk en met  kennis en kunde van de cargomarkt in huis heeft PKF Wallast vestiging Amsterdam dan ook heel veel te bieden. “Juridische ondersteuning, samenstellen en controle van de jaarrekening, waardebepaling en waardecreatie, salarisadministratie en bedrijfseconomische analyses….”, schetsen collega’s Eric Gort en Anko van Ek het dienstenpakket. “We leveren het hele dienstenpakket. Een fullservice concept voor het MKB+ en internationale bedrijven. Maar ook familiebedrijven en MKB’ers met groeipotentie zijn bij ons aan het juiste adres.”

Maar ook het ondersteunen bij de structuur van het bedrijf, de financiering en het formaliseren van de verhoudingen bij internationale bedrijven is aan PKF Wallast goed besteed. Temeer omdat ze met vestigingen in Rotterdam, Woerden en Delft én door de internationale aansluiting bij PKF niet alleen staat. Daarnaast is ze één van de twaalf accountantsorganisaties die beursgenoteerde ondernemingen mogen controleren. Toch is deze opsomming zeker niet compleet als je de ondernemende initiatieven in de buurt bekijkt. Zo organiseert en initieert PKF Wallast al twee jaar op rij het netwerkevenement Welkom op Schiphol. Nieuwe bedrijven worden met elkaar verbonden en andere ondernemers op Schiphol kunnen elkaar beter leren kennen en de krachten bundelen. Het typeert de mentaliteit van deze ondernemende club belastingadviseurs en accountants. Niet afwachten totdat er iets gebeurt, maar proactief meedenken is hier het motto.

Lees het volledige artikel op pagina 16 van cargohub magazine

Be the first to comment on "De waardetoevoeging van PKF Wallast"

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*