DGM Netherlands opent in Hoofddorp.

Gaat uw organisatie de behandeling van gevaarlijke stoffen en lading uitbesteden? Dan heeft u een onafhankelijke partner met een E-erkenning nodig. Met gepaste trots presenteren wij onze DGM Netherlands vestiging in Hoofddorp. Vanaf nu kunt u ook in Nederland weer bij ons terecht met alle vragen op het gebied van gevaarlijke stoffen!

Sinds 1987 wordt gebouwd aan het wereldwijde netwerk van DGM kantoren. We kunnen zelfs spreken van ’s werelds grootste netwerk op het gebied van het behandelen en veilig vervoeren van gevaarlijke stoffen. Samen vormen wij een mondiale keten waarin overal dezelfde hoge eisen worden gesteld aan veiligheid. De 54 aangesloten kantoren werken vanuit 30 verschillende landen in overeenstemming met nationaal – en internationaal van toepassing zijnde veiligheidsvoorschriften en met het accent op betrokkenheid en vernieuwing.

 

 

De wereldwijde DGM organisatie is gespecialiseerd in training, consultancy en alle dienstverlening die is gerelateerd aan veiligheid, opslag, behandeling en vervoer van gevaarlijke stoffen, ongeacht gevarenklasse of vervoersmodaliteit.
We zeggen niet voor niets: Taking the danger out of dangerous goods.

 

U bent van harte welkom voor een introductie van onze dienstverlening:

DGM Netherlands B.V.
Mark Spier                                        E-mail:
Zandsteen 46                                  
info@dgmnetherlands.nl
2132 MR Hoofddorp                        Website:
Tel. 023 – 303 3470                       
www.dgmnetherlands.nl
Fax. 023 – 303 3479                      
www.dgmsupport.com

 

dgm

 

.

Be the first to comment on "DGM Netherlands opent in Hoofddorp."

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*