Diensten van Interport naar Spanje en Portugal draaien probleemloos door ondanks brand

Notice: Trying to get property of non-object in /home/chmagazine/domains/cargomagazine.nl/public_html/wp-content/themes/mh_newsdesk/includes/mh-custom-functions.php on line 123

In de nacht van 28 december is brand uitgebroken in de loods van Nado Logistics. Het kantoor en warehouse van Interport was direkt met deze loods verbonden. Gevolg hiervan is dat zowel het kantoorpand als de loods van Interport als verloren moeten worden beschouwd. Interport bestaat in september 25 jaar en biedt lijndiensten voor hoogwaardige en tijdkritische lading naar en van Spanje en Portugal. Naast de hoofdvestiging op Schiphol heeft Interport een filiaal in Barcelona. Wekelijks rijden er 60-70 trucks vanaf Benelux-Duitsland-Zwitserland en Frankrijk naar Spanje/Portugal. Totaal werken er 20 mensen bij het bedrijf.

Eerste prioriteit na het uitbreken van de brand was om de operatie vloeiend te laten doorlopen. In de dagen voorafgaand aan de jaarafsluiting is het stipt afleveren van zendingen van nog groter belang dan normaal in verband met het meerekenen van de revenue voor dat jaar voor opdrachtgevers in de High Tech, medische apparatuur en pharmaceuticals.

De eerste dag werd er vanuit een noodlokatie in Haarlem gewerkt door het bijeengeroepen crisisteam alsmede door de operationele afdelingen. Het tijdig afleveren van de zendingen is in alle gevallen gelukt. Verder opereert Interport een dagelijkse 24-uurs verbinding over de weg naar Madrid, ook deze dienst is probleemloos gecontinueerd.

Binnen 24 uur na het uitbreken van de brand heeft Interport vervangende kantoorruimte gehuurd. De komende maanden wordt er gewerkt vanaf Valkweg 111 op Schiphol. Hier heeft Interport beschikking over kantoorruimte en kan het gebruik maken van een beveiligd warehouse.

Het is nog onduidelijk wat er moet gebeuren om het pand aan de Tupolevlaan te herstellen en eventueel weer te betrekken. Het belangrijkste is dat de opdrachtgevers niets merken van het ongemak waarmee Interport kampt. Gezien de feedback van de klanten lukt dat prima.

 

 

.

Be the first to comment on "Diensten van Interport naar Spanje en Portugal draaien probleemloos door ondanks brand"

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*