ECS Livestock BV is een van de 10 finalisten van de Ondernemingsverkiezing Noord-Holland 2018/2019

Het op de luchthaven Schiphol en in Heerhugowaard gevestigde bedrijf ECS Livestock BV is een van de 10 finalisten van de Ondernemingsverkiezing Noord-Holland 2018/2019. ECS Livestock BV dingt mee naar de prijs in de categorie MKB-Midden.


Over ECS Livestock BV

Het bedrijf, in 2002 opgericht door Edwin Hofstede, regelt het wereldwijde vervoer van paarden via de lucht en beschikt over ruim 525 eigen paardenstallen. De winnaar van de Schiphol Cargo Award 2013 ontwikkelde lichtgewicht, inklapbare stallen. Hierdoor verbruiken vliegtuigen minder brandstof en wordt efficiënter gebruikgemaakt van de vrachtruimte aan boord. ECS is de hofleverancier van paardenstallen voor diverse airlines en Olympische Spelen 2016.

Kortom: een stem op ECS is een stem op een innovatief en duurzaam bedrijf dat bijdraagt aan de hubfunctie van Schiphol en aan de BV Nederland.

Stemmen is mogelijk tot en met 13 mei a.s. via https://www.ovnh.nl/publieksprijs

Over de verkiezing

De titel ‘Beste Onderneming van Noord-Holland’ is dé erkenning voor ondernemerschap in de provincie. In 2018/2019 vindt de Ondernemingsverkiezing Noord-Holland (ONVH) voor de dertiende keer plaats. Het is een belangrijk en breed gedragen initiatief om waardering voor ondernemingen in de provincie uit te spreken. Ondernemers zijn immers de drijvende kracht van de economie in Noord-Holland. Tijdens de verkiezingsavond op 15 mei a.s. in de Philharmonie te Haarlem, strijden de genomineerden om de titel: Beste Onderneming Noord-Holland 2018/2019. Op grond van de presentatie op de avond en alle verkregen informatie kiest de jury per categorie een winnaar. Alle genomineerde ondernemingen maken kans op de publieksprijs. De winnaar wordt gekozen door het publiek en het stemmen verloopt via internet.

Be the first to comment on "ECS Livestock BV is een van de 10 finalisten van de Ondernemingsverkiezing Noord-Holland 2018/2019"

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*