Hoe Air Promotions Agencies blijft groeien met Logitude

Air Promotions Agencies, een expediteur in het hart van BRUCargo viert dit jaar haar 10-jarig jubileum. “We hebben een lange weg afgelegd sinds we onze deuren openden op 1 februari 2008. Er is veel ten goede veranderd: vooral op het gebied van freight forwarding software hebben we grote stappen gezet met Logitude, dat zowel kostenbesparend bleek te zijn als ons tijd- managementproces sterk verbeterde.“

Als kleine en middelgrote expediteur, met ongeveer 700 zendingen per maand, is het essentieel om een eenvoudige workflow te creëren om te kunnen concurreren met de grotere  netwerkforwarders.

CHAMP Cargosystems ‘Bart Jan Haasbeek bespreekt de integratie van de expediteursoftware Logitude met de eigenaar van APA; Maria Cranshof. Met Logitude is het eenvoudig om AWB’s, facturen en offertes te maken – en deze direct te delen met klanten, met behulp van “Shared Logistics”. Het is bovendien makkelijk om frequente zendingen te creëren door ze gewoonweg te kopiëren.

“Met Logitude hebben we een jaarlijkse besparing van 15% op onze systeemkosten gerealiseerd”

“Zou u Logitude aanbevelen aan andere Luchtvrachtagenten?”
“Oh, absoluut!”, zegt Maria Cranshof. Logitude heeft een breed scala aan functionaliteiten en mogelijkheden, maar we voelen ook dat het systeem blijft evolueren naar onze veranderende behoeften. We ervaren uitstekende communicatie met onze supportdesk en accountmanager, Ruben Barendse, die altijd snel reageert om nieuwe oplossingen te vinden. “We waren op zoek naar een systeem voor de toekomst, en dat is precies wat we vonden in Logitude; een platform dat voortdurend blijft evolueren.”

Lees het volledige artikel in Cargo Magazine op pagina 48 klik hier

Be the first to comment on "Hoe Air Promotions Agencies blijft groeien met Logitude"

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*