Kosteloos een vacature of kandidaat vinden via CargoJobs

Binnen hét online cargo portaal voor de cargo community breidt CargoHub haar dienstverlening uit zodat ook vraag en aanbod op het gebied van werkgelegenheid elkaar kunnen treffen.

Met het lanceren van CargoJobs tracht het cargo community portaal op eenvoudige wijze vraag en aanbod van logistieke vacatures voor werkgevers en werknemers bij elkaar  te brengen. Om de cargo industrie van dienst te zijn, wordt aan werkgevers kosteloos de mogelijkheid geboden om vacatures te plaatsen. Ter aanvulling kunnen werkgevers eveneens kiezen om zich middels een bedrijfsprofiel met logo en videoboodschap op een persoonlijke manier te presenteren.

Een account op CargoJobs kan op een eenvoudige wijze worden aangemaakt en geheel zelfstandig worden beheerd en op elk gewenst moment worden aangepast. Speciaal voor werkzoekenden behoort het geven van tips over het schrijven van een sollicitatiebrief, het opstellen van een CV en het voorbereiden op een sollicitatiegesprek eveneens tot de aangeboden diensten.

Het is voor het eerst dat een platform is opgericht waarbij de focus ligt op de cargo community, een domein binnen de luchtvaart die thans weinig bekendheid geniet. CargoJobs wil met dit initiatief een lans breken en hoogwaardige dienstverlening aanbieden zonder hierbij als mediator op te treden. Werkgevers en werkzoekenden kunnen dus via het platform direct met elkaar in contact komen. Dit ligt in lijn met de visie van CargoHub om kennis toegankelijk te maken en met elkaar te delen.

Logistieke dienstverleners worden van harte uitgenodigd om vrijblijvend kennis te maken met www.CargoJobs.nl

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:CargoJobs
Mandy Tromp,  Account Manager
Tel: +31643216457
E-mail: jobs@cargohub.nl
Website: www.cargojobs.nl

.

Be the first to comment on "Kosteloos een vacature of kandidaat vinden via CargoJobs"

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*