Lödige Industries levert nieuwe Pharma Centrum voor Swissport

Temperatuur bewaakte opslag voor nieuwe 3620m² pharma faciliteit op BruCargo

Brussel, België en Scherfede, Duitsland – 29 oktober 2019 – Lödige Industries, wereldwijde marktleider van luchtvracht ULD transport oplossingen, heeft aangekondigd dat de werkzaamheden voor het nieuwe Pharma Centrum van Swissport op BruCargo in Brussel zijn opgeleverd.

Swissport heeft eerder dit jaar aangekondigd dat zij een lange termijn huurovereenkomst zijn overeengekomen en gaan investeren in ULD transport installaties voor de nieuwe Pharma locatie wat is gebouwd door de luchthaven van Brussel.

Het nieuwe Swissport Pharma Centrum bevat een nieuwe vergrote oppervlakte voor farmaceutische producten en een gebied voor de temperatuur van 15 ˚C tot 25˚C. Ook is een grotere koel faciliteit aangelegd voor het temperatuurbereik van +2˚ tot +8˚C.

Lödige Industries heeft de ULD transport installatie geleverd en geplaatst, bestaande uit castor decks en rollen decks om de laad docks te verbinden met de temperatuur gecontroleerde ruimtes. Tevens zijn een aantal bestaande installaties zoals Truck Docks herplaatst.

Be the first to comment on "Lödige Industries levert nieuwe Pharma Centrum voor Swissport"

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*