LSP Solutions blijft groeien

Zowel LSPwms als LSPcustoms van softwareleverancier LSP Solutions trekt in 2013 nieuwe klanten aan. Recentelijk hebben twee bedrijven gekozen voor deze oplossingen van LSP Solutions.

De Poel Koel- & Vrieshuis BV uit Surhuisterveen is gespecialiseerd in, hoe kan het ook anders, opslag van koel- en vriesproducten. De Poel heeft een opslagcapaciteit van 15.000 palletplaatsen en een douane entrepotvergunning voor de opslag van douane goederen. De Poel werkt samen met onder andere Friesland Campina, A-Ware Ripening, B & G, Pastissima, Telson, Fiskko en Klaas de Poel. Ook voor droge opslag heeft De Poel voldoende opslagruimte. Zij hebben de beschikking over meer dan 16.000m2 aan opslag.

Ook is er overeenstemming bereikt met Scott Specialty Gases over het gebruik van LSPcustoms.  Scott Specialty Gases is een internationale producent en leverancier op het gebied van speciale gasmengsels en pure speciale gassen alsmede hoogwaardig aan gas verwante apparatuur met diverse productie locaties in Noord-Amerika en Europa. Scott is gespecialiseerd in het ontwikkelen van kalibratie mengsels voor analytische toepassingen die gebruikt worden in tal van industrieën.

Beide nieuwe klanten hebben gekozen voor de SaaS omgeving. Hiermee is een abonnement afgesloten voor het gebruik van de software en hoge initiële investering in soft- en hardware worden daarmee voorkomen. LSP verzorgt zowel de hardware als het beheer en beveiliging etc.

Wilt u meer informatie over de producten of advies over uw bedrijfsprocessen?
Neem dan contact op met LSP Solutions, tel. 088 – 20 20 300 of e-mail info@LSPsolutions.com of bekijk onze geheel vernieuwde website www.LSPsolutions.com.

 

Be the first to comment on "LSP Solutions blijft groeien"

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*