Luchthaven terrein Schiphol toneel van “ gezelligheid en intimidatie “

De staking door FNV bij Aviapartner Cargo duurt inmiddels 14 dagen voort.  Sinds dinsdag avond 18 maart legden ruim 100 stakende medewerkers het werk neer en hebben diverse gesprekken tussen de bestuurders van FNV en Aviapartner Cargo nog geen oplossing kunnen bieden voor deze  impasse.

FNV zet haar eisen kracht bij door voor het entree van Aviapartner Cargo prominent aanwezig te zijn.  Een grote party tent werd vrijdag jongstleden opgezet aan de Pelikaanweg alwaar afgelopen zondag tevens een FNV familiedag werd georganiseerd.

Alhoewel een partijtje voetbal en de aanwezigheid van drank, broodjes en muziek  op het eerste oog onschuldig lijkt, zijn er vele klachten van medewerkers en klanten van Aviapartner Cargo die zich geïntimideerd voelen.

 

 

Om een “ vrije ” doorgang naar het terrein van Aviapartner Cargo te kunnen realiseren voelt Aviapartner zich inmiddels genoodzaakt om extra beveiligingsmaatregelen te treffen.

Gelet op de aanhoudende strijd tussen FNV en Aviapartner Cargo en daarmee samenhangende risico’s met betrekking tot de openbare orde en veiligheid is het dan zeer de vraag of de huidige stakingslocatie  verantwoord is.

.

Be the first to comment on "Luchthaven terrein Schiphol toneel van “ gezelligheid en intimidatie “"

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*