MacDon kiest Broekman Logistics als partner voor zijn Europese opslag, distributie en assemblage

MacDon en Broekman Logistics hebben onlangs een overeenkomst getekend voor de opslag, distributie en assemblage van de landbouwmachines van MacDon voor de Europese markt.

MacDon Industries, wereldmarktleider in de technologie, innovatie en productie van hoogwaardige oogstmachines, heeft onlangs aangekondigd de Europese markt te willen betreden en heeft daarom een Europees kantoor geopend. Om de Europese marktuitbreiding op te schalen en te versnellen, heeft MacDon Broekman Logistics gekozen als primaire partner voor zijn logistieke en assemblagediensten in Europa.

Solide partnerschap voor Europese uitbreiding

Benedikt von Riedesel, General Manager MacDon Europe: “We zien een toenemende vraag naar onze hoogwaardige producten in Europa en willen ons op onze kernactiviteiten richten: de verkoop en ondersteuning van onze producten aan klanten in Europa. Daarom hebben we Broekman Logistics als competente partner gekozen om de volledige opslag, distributie en eindassemblage van onze producten in Europa over te nemen. Broekman Logistics is gespecialiseerd in marktsegmenten die om complexe oplossingen vragen en heeft veel ervaring in de eindassemblage van landbouwmachines. Ons partnerschap omvat dus forwarding, opslag, eindassemblage, transport naar onze eindgebruikers en het afhandelen van alle douanezaken.”

Strategische locatie voor assemblage en maatwerk voor eindafnemers

“Wat we MacDon bieden, sluit perfect aan op onze onlangs geïntroduceerde BLUE4C-concept voor opslag en distributie”, aldus Willem Jan van Amersfoort, Managing Director Warehousing & Distribution. “We bieden warehousing-capaciteit op strategische locaties in de belangrijkste logistieke hubs van Europa; het havengebied van Rotterdam en Limburg, en verzorgen daarbij tevens de eindassemblage van de producten overeenkomstig de behoeften van de klanten van MacDon. Onze strategie om ons op specifieke marktsegmenten te richten die om complexe logistieke oplossingen vragen, zoals landbouw- en bouwmachines, werpt duidelijk zijn vruchten af.”

“Het besluit van MacDon om een Europese distributiestructuur op te zetten, is de logische oplossing voor de duidelijk toenemende vraag op Europese markten. Broekman Logistics heeft een goede reputatie op het gebied van oplossingen voor de totale toeleveringsketen en assemblage van machines. Daarom hebben wij ook het volste vertrouwen dat we met dit partnerschap onze Europese marktuitbreiding kunnen versnellen en met onze allernieuwste oogsttechnologie aan de vraag van Europese boeren kunnen voldoen”, aldus von Riedesel.

Be the first to comment on "MacDon kiest Broekman Logistics als partner voor zijn Europese opslag, distributie en assemblage"

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*