Met vervroegde opening Venlo maakt Broekman Logistics ruimte voor Brexit klantaanvragen in Rotterdam

Broekman Logistics, de specialist in complexe end-to-end logistieke oplossingen, heeft met het oog op de naderende Brexit extra ruimte gecreëerd op haar warehouse locaties in Rotterdam Maasvlakte, Europoort en Spijkenisse.

“Door de vervroegde opening van onze nieuwe state-of-the-art Logistieke Campus in Venlo, hebben wij diverse klanten eerder dan gepland kunnen verhuizen. Hierdoor kunnen wij onze klanten beter bedienen door de multimodale verbinding met het achterland, alsook ruimte vrijmaken voor de actuele Brexit vraagstukken in de Rotterdamse Haven”, aldus Ron Kuijpers, Director Business Development bij Broekman Logistics.

Volgens Kuijpers kunnen klantaanvragen tot 10 duizend pallets in de Rotterdamse haven positief worden beantwoord.

Daarnaast heeft Broekman Logistics haar afdeling Douane en Trade Compliance versterkt met professionals die zowel uit de interne opleiding als uit het veld zijn geworven. “Brexit mag dan voor velen nog een vraag zijn, maar voor onze mensen is het klip en klaar hoe ze onze klanten het beste door deze roerige tijden kunnen loodsen”, aldus John Salemink, Manager Customs en Trade Compliance.

De officiële opening van de Logistieke Campus in Venlo staat gepland voor 7 mei. Deze unieke locatie is de eerste gecombineerde ADR / non-ADR opslag in Venlo en omstreken met directe aansluiting op de Barge en Rail Terminals. Met een kleine 64 duizend m2 is de Campus een belangrijk onderdeel van de half miljoen m2 die Broekman Logistics aan op – en overslag activiteiten biedt om de complexe logistieke vraagstukken voor haar klanten te realiseren.

 

Over Broekman Logistics

Sinds de start van Broekman Logistics (1960) is het Rotterdamse bedrijf uitgegroeid tot een van de leidende full-service supply chain-bedrijven in Nederland. Met 43 locaties in Nederland, België, China, India, Singapore, Polen en Tsjechië biedt Broekman Logistics haar klanten een geïntegreerd pakket van supply chain-diensten aan: expeditie, scheepvaart, opslag en distributie vanaf strategische locaties middels haar gespecialiseerde breakbulk terminals en gecombineerde non-ADR / ADR klasse warehouses.

Samen met haar partners, bieden de 1000+ supply-chain professionals van Broekman Logistics hun klanten de inmiddels befaamde Global Reach met een Personal Touch. (www.broekmanlogistics.com)

Be the first to comment on "Met vervroegde opening Venlo maakt Broekman Logistics ruimte voor Brexit klantaanvragen in Rotterdam"

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*