Onderzoek virtuele vakbeurzen Luchtvrachtbranche

Kimberley Haasbeek , studente van de opleiding Media & entertainment management, doet onderzoek  naar virtuele vakbeurzen binnen de luchtvracht branche. Voor haar afstudeerscriptie onderzoekt zijn welke strategie een beursorganisator dient te volgen om virtuele vakbeurzen succesvol in de luchtvracht branche te positioneren. Een virtuele vakbeurs is een evenement dat men kan betreden via het internet, waar bedrijven hun product of dienst exposeren voor de zakelijke bezoeker. Net als bij elk ander evenement, heeft ook een virtuele vakbeurs een begin- en eindtijd.

Om hierin inzicht te krijgen is de mening van luchtvrachtbedrijven van groot belang.  Daarom vraag ook CargoHub Magazine u beriedheid om deel te nemen aan het onderzoek.

Het beantwoorden van de vragen neemt slechts een paar minuten in beslag. De sluitingsdatum is woensdag 15 mei. Door de volgende link aan te klikken komt u meteen bij de vragenlijst: http://www.thesistools.com/virtuelevakbeurs

Alvast hartelijk dank voor uw medewerking.

Redactie Team

1 Comment on "Onderzoek virtuele vakbeurzen Luchtvrachtbranche"

  1. Interessante optie, maar ik hecht toch erg veel waarde aan het persoonlijke (face-to-face) contact om nieuwe contacten te leggen en bestaande contacten te onderhouden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*