Samenvoeging Saco Germany GmbH en Groupair Holding BV

Met trots maken wij bekend dat Saco Germany GmbH en Groupair Holding BV, besloten hebben haar activiteiten samen te voegen om zodoende de krachten te bundelen op de neutrale luchtvracht markt.

Saco Germany GmbH, opgericht in 1988 in Hamburg, is een van Duitsland’s grootste neutrale NVOCC en worden gezien als een van de pioniers op gebied van neutrale consolidatie. Mede door de continuerende uitbreiding van hun activiteiten heeft Saco in 1996 in Duisland haar eerste luchtvrachtkantoor geopend, gevolgd in 2010 door een kantoor in Belgie.

Vandaag de dag heeft Saco meer dan 200 gekwalificeerde mensen in dienst in Duitsland, België en nu ook op de Nederlandse markt.

Groupair opgericht in 1991 op Schiphol, is een Europese organisatie gespecializeerd in internationale luchtvrachtdiensten, erkend als premium service organisatie en heeft een goede reputatie als neutral broker enwholesaler. In 1996 richtte zij haar Belgische kantoor op, in 2010 gevolgd door een kantoor in Duitsland.

Mede door het lidmaatschap van de AirCargoGroup beschikt Groupair over een wereldwijd netwerk van neutrale agenten. Groupair is een officieel erkend IATA-agent en is AEO gecertificeerd.

Vanaf heden zullen de activiteiten worden uitgevoerd onder de naam van SACO GROUPAIR BV voor het kantoor Schiphol SACO GROUPAIR NV voor het kantoor Brussel en SACO GROUPAIR GmbH voor de kantoren in Duitsland.

Adres en telefoon zullen ongewijzigd blijven.Het algemene email adres voor kantoor Brussel veranderen in: info@bru.sacogroupair.com en voor ons Schiphol kantoor info@ams.sacogroupair.com

Met het samenvoeging van onze activiteiten vertrouwen wij erop u een verbetering van professionaliteit en diensten te kunnen aanbieden.

Met vriendelijke groet
Saco Groupair BV

Enclosure :  Announcement Saco GmbH and Groupair Holding BV

Be the first to comment on "Samenvoeging Saco Germany GmbH en Groupair Holding BV"

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*