www.CargoClaims.aero platform ziet sterke toename in gebruikers

Amsterdam, 13 Mei 2018

Sinds de lancering van het platform in 2014, heeft de cargo claims oplossing sector breed tractie gekregen en een aanzienlijke toename van gebruikers gerealiseerd. In 2015 is het platform door IATA een innovatieprijs toegekend en kort daarna werd de vliegmaatschappij Saudia Cargo een eerste klant, gevolgd door Brussels Airlines, in de rol van Airline-systeem-gebruikers. Oktober vorig jaar, zijn Polar Air Cargo en Atlas Air ook lid geworden van het platform en Amerijet is in de aanloop het nieuwste lid te worden en het innovatieve claim management systeem te omarmen.

Raoul Paul, oprichter van het platform, zegt: “We zijn erg blij met een toegenomen interesse van luchtvaartmaatschappijen in onze claim management oplossing. De professionele feedback die we van onze klanten ontvangen, helpt ons om het systeem continu te verbeteren en naar ultieme klantervaring te streven door een state-of-the-art, innovatief platform “.

Steeds meer expediteurs en verladers gebruiken het platform om hun claims in te dienen en bij te houden. Het CargoClaims-platform stelt de claimant in staat om claims voor elke luchtvaartmaatschappij in te kunnen dienen vanuit één enkele claim account. Deze unieke functie moedigt claimants aan om de claimportal te gebruiken omdat ze zich niet bij elke individuele luchtvaartmaatschappij hoeven te registreren om al hun claims te kunnen beheren. Het aantal claimants die via de www.cargoclaims.aero portal claims hebben ingediend, zal  vóór het einde van 2018 de 20.000 passeren.

Example overview premium accounts

Raoul vervolgt: “Eerder dit jaar hebben we Kuehne + Nagel in Amsterdam verwelkomd op ons platform en samen met hun professionele team hard gewerkt om onder andere minder met de traditionele excelbladen te werken. Het is geweldig om met klanten samen te werken die een innovatieve manier van denken hebben en een duidelijke visie en toewijding voor procesverbetering. Ook wij worden hierdoor gestimuleerd en geinspireerd om het beste claims management oplossing voor de gehele luchtvrachtindustrie te kunnen blijven leveren.”

 

Voor meer informatie:
Raoul Paul
Email: raoul.paul@cargohub.nl

CargoHub B.V.
www.cargohub.nl  | support@cargohub.nl |  Tel 0031 64321 6457

Read more: http://www.cargohub.nl/blog/cargo-claims-platform-improves-the-quality-of-the-air-cargo-product

Be the first to comment on "www.CargoClaims.aero platform ziet sterke toename in gebruikers"

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*