Air Cargo Belgium maakt grote stappen voorwaarts

De belangenvereniging voor de luchtvrachtindustrie in België is nog geen twee jaar oud en heeft al een behoorlijk track record. De vereniging werkt in volle vaart aan uiteenlopende projecten. Dat doet ze samen met partijen uit de vrachtindustrie, ieder met zijn eigen expertise en invalshoek.”

De samenwerking in onze community is zeer groot”, vertelt Geert Keirens, de directeur van ACB. “Het besef dat het om gedeelde belangen gaat zorgt ervoor dat wij allen de schouders eronder zetten om onze doelstellingen te bereiken.” Na amper 2 jaar heeft Air Cargo Belgium meer dan 150 actieve leden en zijn de vroegere Airline en Forwarders organisaties, ACMAB en BAFI volledig geïntegreerd in ACB.

BRUcloud
“Digitalisering staat hoog op onze agenda. De BRUcloud ontwikkelingen worden ook internationaal op de voet gevolgd; onlangs mocht Brussels Airport tijdens Air Cargo China in Shanghai de ‘Information Technology for the Air Cargo Industry Award’ in ontvangst nemen. Dat is een mooie opsteker voor de BRUcargo stakeholders, onze partner Nallian en voor ACB”, aldus Geert.

Innovatie Forum
Geert spreekt met trots over het eerste Innovatie Forum dat ACB georganiseerd heeft met als titel ‘Take a digital flight to the future and get inspired’. “Sprekers van binnen en buiten de industrie laten hun licht schijnen op innovatieve onderwerpen en trends in de supply chain. Dat ook de overheid belang hecht aan dit thema blijkt wel uit het feit dat Minister de Croo, die digitalisering in zijn portefeuille heeft, het Forum afsluit.”

Read the full article on page 39 in Cargo Magazine click here

Be the first to comment on "Air Cargo Belgium maakt grote stappen voorwaarts"

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*