Bestuursrechtexpert Silvia Gawronski versterkt de voedsel- en warenpraktijk van Van Traa Advocaten

Silvia Gawronski is bij Van Traa Advocaten gestart als associate partner met een focus op Quality, Health, Safety & Environment (QHSE). Silvia is afkomstig van NautaDutilh. Zij is een expert op het gebied van voedsel- en productveiligheid, recalls, import en export, biologische certificering en consumentengoederen. Daarnaast heeft ze een brede ervaring met (de opslag en het vervoer van) explosieven, nucleaire veiligheid, REACH, mijnbouw en gevaarlijke stoffen.

De komst van Silvia sluit aan bij de wens van Van Traa om de kernpraktijken (Transport, Logistiek en Internationale handel) te verbreden en te versterken. De vraag naar specialistische kennis over voedsel en waren neemt toe door de nadruk op de ketenverantwoordelijkheid van alle partijen die zich bezighouden met productie, import, export, transport, opslag en handel in voedsel en waren. Daarnaast vindt in veel van de marktsectoren die Van Traa bedient een toename plaats van inspecties en handhavingsprocedures door toezichthouders als NVWA, SKAL (biologisch), Douane, ILT en SZW. ”Haar kennis en ervaring op dit gebied zijn een waardevolle aanvulling voor ons kantoor en onze cliënten”, aldus managing partner Vincent Pool.

Begin dit jaar kondigde Van Traa de samenwerking aan met douanekantoor Customs Knowledge. “Met haar specialistische kennis en kunde vormt Silvia tevens een goede verbinding tussen de expertisegebieden van beide kantoren”, zegt Vincent Pool.

Be the first to comment on "Bestuursrechtexpert Silvia Gawronski versterkt de voedsel- en warenpraktijk van Van Traa Advocaten"

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*