CargoHub Magazine ” Verbondenheid in logistiek ”

Met nog enkele dagen te gaan naar de uitgave van CargoHub Magazine nummer 4 en het zicht op een nieuw jaar kijken wij terug op hoe het allemaal begon.

In januari 2013 kwam dankzij de hulp van oud-redacteur Luchtvracht Micha Ouwendijk een speciale editie van CargoHub Magazine tot stand. Alhoewel het draagvlak voor een nieuw magazine na het verschijnen van de eerste speciale editie nog zeer onduidelijk was, besloten wij om de gok te wagen en er toch een vervolg aan te geven. Het was een uitdaging om de juiste vorm te vinden en het vertrouwen in de markt te winnen om met elkaar een podium te creëren waarin de verbondenheid van onze
cargo community kon worden uitgedrukt. Twee jaar later, mede dankzij veel hulp van betrokken personen en bedrijven, durven wij te stellen dat CargoHub Magazine inmiddels in deze behoefte voorziet.

 

Tegelijkertijd blikken wij terug op het afgelopen jaar. Onze industrie werd op verschillende manieren zwaar getroffen. We hebben helaas veel te vroeg afscheid moeten nemen van Mark de Jongh van ACN en ook de vliegramp met de MH17 staat voorgoed in ieders geheugen gegrift. Deze gebeurtenissen hebben niet alleen diepe sporen nagelaten maar hebben ook aangetoond dat onze industrie gekenmerkt wordt door veerkracht en vooral verbondenheid.

Het is dan ook de verbondenheid waar wij een bijdrage aan willen leveren. Dit doen wij door u een magazine aan te bieden waarmee kennisdeling wordt bevorderd en het uitdragen van onze gemeenschappelijke cargo identiteit wordt versterkt.

Wij zijn dan ook bijzonder dankbaar voor de support van betrokken personen en bedrijven in de 4e editie op rij van CargoHub Magazine dat wij u hierbij met gepaste trots presenteren.

Wij wensen u veel leesplezier en een gezond 2015!


Esther Kort-Boreas en Raoul Paul

CARGOHUB MAGAZINE
CargoHub Magazine wordt in gedrukte vorm in de 2e week van Januari 2015 gratis verzonden binnen Nederland en Belgie.
De online Engelstalige versie wordt onder meer dan 75000 contact internationaal verspreid.

Staat u al op onze verzendlijst ?
Email magazine@cargohub.nl ovv uw  naam en (bedrijfs) adresgegevens.  Wij zenden u graag een exemplaar toe.

CargoHub Magazine nummer 4,  klik hier

Be the first to comment on "CargoHub Magazine ” Verbondenheid in logistiek ”"

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*