Modelabel Michael Kors kiest LSPcustoms

Modelabel Michael Kors gaat LSPcustoms in gebruik nemen voor de douane afhandeling van hun nieuw te openen Europees distributiecentrum in Venlo. LSPcustoms wordt gekoppeld aan het warehouse management systeem van Manhattan (WMi) in een SaaS (Software as a Service) omgeving. De procesanalyse is inmiddels gestart met als doel een gefaseerde live-gang vanaf 1 april 2016.

Met een oppervlakte van meer dan 100.000m² wordt dit het grootste distributiecentrum van Venlo. Het Amerikaanse merk gaat vanuit de Limburgse locatie de distributie voor Europa en het Midden-Oosten faciliteren. De komst van de nieuwe distributielocatie geeft Michael Kors de komende tien jaar genoeg mogelijkheden voor de groei van zowel de wholesale als de retail en e-commerce.

 

Volgens Richard Houtepen, business development manager van LSP Solutions, bewijst de keuze van Michael Kors opnieuw dat LSP Solutions een grote speler aan het worden is in douanesoftware oplossingen. Het vernieuwende Douane Management Systeem LSPcustoms viel al geruime tijd goed in de smaak bij logistieke dienstverleners. Inmiddels zijn grote producerende en verladende bedrijven zoals Michael Kors van de douane oplossing van LSP Solutions overtuigd geraakt. Vooral de duidelijke focus en aanwezige expertise op het gebied van douane entrepot afhandeling, spreekt de recentelijk verworven nieuwe grote internationale klanten erg aan.

 

lsp

Be the first to comment on "Modelabel Michael Kors kiest LSPcustoms"

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*