Scope software geleverd door European Customs Consult en Riege Software International

Sinds begin 2014 levert European Customs Consult (ECC) niet alleen kennis maar ook een software oplossing voor het maken van Douane aangiften.

De software en bijbehorende diensten worden door ECC in de markt gezet onder de naam ECC online. Uniek aan het ECC Online concept zijn de uitgebreide mogelijkheden voor support. Naast technische vragen kunnen aangevers ook functionele vragen stellen. Wanneer een declarant een vraag heeft over douanezaken kan hij deze vraag neerleggen bij de supportafdeling. Dit kunnen eenvoudige vragen zijn, maar ook ingewikkelde vraagstukken waarbij de nodige expertise op douane gebied komt kijken.

De mogelijkheden voor support gaan zo ver, dat ECC Online het aangifteproces voor aangevers uit kan voeren, zodat de afhandeling van uw douanezaken gewaarborgd blijft wanneer uw eigen declaranten tijdelijk niet beschikbaar zijn.

 

De combinatie van een uitgebreid softwarepakket, douaneconsultancy en het detacheren van declaranten maakt het voor organisaties mogelijk het douane management compleet uit te besteden.

 

Over European Customs Consult

European Customs Consult (ECC) is een onafhankelijk detacheringsbureau, dat gespecialiseerd is in het detacheren van douane declaranten en consultants.

ECC beschikt over ervaren personeel, dat op korte termijn inzetbaar is op diverse klantlocaties. Werknemers zijn voor een korte periode beschikbaar om extra ondersteuning te bieden bij ziekte of vakantie van eigen personeel of om piekperiodes in organisaties op te vangen. Werknemers worden voor een langere periode gedetacheerd om voltijd functies te vervullen.

Naast detachering adviseert European Customs Consult bij ingewikkelde douanevraagstukken.

Over Riege Software International BV

Riege Software International BV is een relatieve nieuwkomer op de Nederlandse markt van software voor de logistieke sector. Dit neemt niet weg dat er een schat aan ervaring aanwezig is binnen het bedrijf dat onderdeel is van Riege Duitsland. Het moederbedrijf bestaat 35 jaar en beschikt met 80 medewerkers over veel kennis, ervaring en steeds verdergaande technieken. De Nederlandse medewerkers komen uit de forwarding en zijn al meer dan 25 jaar werkzaam in de IT voor expeditie en Douane en kennen zo de kneepjes van het vak. Met deze kennis zijn de Douane modules van Scope speciaal voor Nederland ontwikkeld.

Be the first to comment on "Scope software geleverd door European Customs Consult en Riege Software International"

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*