DACHSER wint award voor duurzaamheid

Waddinxveen, München. 5 december 2017. Tijdens de uitreiking van ‘The European Transport Award for Sustainability’ (ETPN), ontving DACHSER dit jaar de ‘Special Award for Corporate Social Responsabilty”. De logistiek dienstverlener werd eerste in de categorie “Transportation and Forwarding Companies”.

De ‘Special Award’, toegekend door de in München gevestigde logistieke uitgeverij Huss-Verlag, erkent een organisatie zijn of haar inzet voor duurzaamheid. Er wordt rekening gehouden met milieubescherming, maatschappelijk verantwoord ondernemen, de bedrijfscultuur en de verbintenis van het bedrijf met de wetenschap en het veiligstellen van de toekomst. Een belangrijke overweging is dat deze verbintenis in overeenstemming is met bedrijfsdoelstellingen. “We waren zeer onder de indruk van DACHSER ‘s totale concept als duurzaam familiebedrijf“, zei de jury.

We zetten ons al jarenlang in voor sociale, ecologische en economische duurzaamheid. Deze prijs is zowel een erkenning van onze inspanningen als een extra motivatie om door te gaan“, zegt Bernhard Simon, CEO van DACHSER. Dr. Andreas Froschmayer, Corporate Director Corporate Development, Strategy & PR bij DACHSER, heeft de prijs in München in naam van de logistiek dienstverlener in ontvangst genomen.

De jury bestond uit zes redacteuren van vaktijdschriften uit de Huss-Verlag uitgeverij in München. Elk jurylid mocht dit jaar maximaal drie kandidaten voorstellen voor elk van de categorieën: ‘Transportation and Forwarding Companies’ en KEP diensten.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Van links naar rechts: Rainer Langhammer, Managing Director HUSS Publishing House, Dr. Andreas Froschmayer, Corporate Director, Corporate Development, Strategy & Public Relations, Torsten Buchholz, Editor in Chief TRANSPORT magazine.

 

Be the first to comment on "DACHSER wint award voor duurzaamheid"

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*