Eerste live data transacties met iSHARE op ICT & Logistiek

Het einde van het co-creatieproces van iSHARE is in zicht. Daarmee komt de lancering van het afsprakenstelsel, waarmee straks iedereen met iedereen in de logistieke sector data kan delen – ook met tot dusver onbekenden –, dichterbij. Tijdens de vakbeurs ICT & Logistiek worden de eerste live data transacties met behulp van iSHARE aan het publiek getoond.

 

 

 

 

Interesse om de eerste live transacties met iSHARE bij te wonen? Schrijf u dan nu in voor de sessie ‘Data delen door de keten; eerste live transactie van iSHARE’ in de iSHARE Works Theater. Dat kan via de site van ICT & Logistiek.  ICT & Logistiek vindt plaats van 28 tot en met 30 november in de Jaarbeurs in Utrecht. De iSHARE stand kunt u vinden in hal 3, A011.

2017: jaar van co-creatie
In jun 2017i lanceerden de co-creatiepartners van het eerste uur de eerste versie van het afsprakenselsel, de bèta-versie van iSHARE. Sinds de zomer maken meerdere organisaties uit de logistiek gebruik van de mogelijkheid om de bèta-versie in de praktijk te brengen en te beproeven. Inmiddels werken zo’n 20 organisaties aan het vervolmaken van iSHARE.

Zij zorgen er samen voor dat iSHARE daadwerkelijk aansluit bij de praktijk, gaat bijdragen aan het oplossen van concrete operationele vraagstukken en geschikt is voor iedereen in de sector: alle modaliteiten, grote en kleinere organisaties, publieke en private partijen, vragen en aanbieders van data én hun softwareleveranciers.

Vanaf 2018 is iSHARE beschikbaar voor iedereen in de sector.

Be the first to comment on "Eerste live data transacties met iSHARE op ICT & Logistiek"

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*