Fiscal Rep BV kiest voor AEO Compliance Framework van CargoHub

Met gepaste trots verwelkom ik Fiscal Rep als nieuwe klant voor het AEO compliance framework ontwikkeld door CargoHub. Fiscal Rep B.V. is gespecialiseerd in het ontwikkelen van BTW, douane en administratieve oplossingen voor bedrijven die handelen of willen handelen binnen de EU en verzorgt een goede en compatibele organisatie van hun logistieke processen met betrekking tot EU-douanediensten en BTW afhandeling.

Trots ben ik om twee redenen. Allereerst ben ik trots om samen te mogen werken met een klant die hoge eisen stelt aan de wijze waarop douane processen, risico management en monitoring binnen een organisatie dient te worden vormgegeven en om dit te kunnen realiseren, gekozen heeft om gebruik te maken van onze AEO compliance framework oplossing.

Daarnaast vind ik het geweldig mooi om samen te mogen werken met Yoke Alberto met wie ik in 1994 de interne opleiding C functionaris bij de douane volgde. In deze periode is de basis gelegd voor een gemeenschappelijke passie. Dat onze paden elkaar na ruim 20 jaar weer kruisen en wij vanuit ondernemerschap gaan samenwerken om AEO compliance inrichting tot het hoogste niveau te kunnen door ontwikkelen, maakt het verwelkomen van Fiscal Rep B.V. als nieuwe klant extra bijzonder.

Yoke en team, dank voor het vertrouwen en wij kijken uit naar verdere samenwerking,

Raoul Paul
Managing director

Be the first to comment on "Fiscal Rep BV kiest voor AEO Compliance Framework van CargoHub"

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*