Fokker 50 propeller assembly-set onder de virtuele hamer.

Veilingplatform BVA Auctions veilt online t/m donderdag 11 januari 2018 een Fokker 50 propeller assembly-set.

Het betreft hier de bedrijfsmiddelen uit het faillissement van Emergo Hoofddorp B.V. te Mijdrecht in opdracht van curator Mr. E. Doornhein (De Vos en partners Advocaten NV te Amsterdam).De Fokker 50 propeller assembly-set bestaat uit 6x propellerblad verpakt per blad in een transportkist, 1x propeller hub en 1x backplate. Inclusief grotendeels certificaten (verjaard) en logboeken.
Bezichtiging is mogelijk op vrijdag 5 januari 2018 van 8:00 uur tot 10:00 uur aan de Kryptonweg 8 , 3812 RZ Amersfoort. De veiling sluit op donderdag 11 januari om 16.00 uur.

Registratie
Registratie is noodzakelijk om te kunnen bieden en kunnen zich registreren op de website van BVA Auctions. Voor meer informatie ga naar: BVA-AUCTIONS.COM.

Over BVA Auctions
BVA Auctions is het grootste online veilinghuis van Europa en veilt in opdracht van derden roerende en onroerende zaken. De website heeft maandelijks ruim 5,2 miljoen bezoekers en meer dan 1,4 miljoen geregistreerde. Maandelijks worden ruim 860.000 biedingen gedaan door kopers uit meer dan 95 landen. Dankzij het ruime en voortdurend wisselend aanbod is er bij www.bva-auctions.com altijd wat te bieden.

Be the first to comment on "Fokker 50 propeller assembly-set onder de virtuele hamer."

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*