Jorr-IT Solutions treedt toe tot iSHARE-stelsel

Delft, 17 december 2019 – Jorr-IT Solutions, is deelnemer geworden van het iSHARE-stelsel. De in 2018 opgerichte leverancier van onder meer warehouse management en datahub systemen heeft het toetredingsproces succesvol afgerond.

Met de toetreding van Jorri-IT Solutions wordt drempelloos data delen voor meer partijen in de logistiek mogelijk. Juist omdat Jorr-IT Solutions zich met diverse ICT-diensten, waaronder het eigen warehouse managementsysteem, richt op kleine tot middelgrote spelers in de logistieke sector. Jorr-IT Solutions werkt samen met Simply Deliver, tevens iSHARE Deelnemer.

Jorrit van der Weg, oprichter en naamgever van Jorr-IT Solutions, over de deelname aan iSHARE: “Het is goed dat iSHARE er is. Veel bedrijven willen wel data dalen en samenwerken maar weten niet hoe, of ze maken zich zorgen over de veiligheid. Wij richten ons specifiek op kleine tot middelgrote bedrijven in de logistieke sector waar deze zorgen vooral spelen en die nu met behulp van iSHARE ook data kunnen gaan delen en meedoen met de grotere spelers.”

Nu Jorr-IT Solutions officieel iSHARE Deelnemer is, is de eerstvolgende stap het iSHARE compatible maken van het eigen warehouse managementsysteem.

Verdere groei iSHARE iSHARE is een initiatief van de Topsector Logistiek met als doel om data delen in de logistiek verder te stimuleren. Het afsprakenstelsel werd ontwikkeld door en voor de logistieke sector en is sinds 2018 beschikbaar. Sindsdien groeit het aantal deelnemers in de logistieke sector gestaag.

Op dit moment werken verscheidene logistieke organisaties en IT-bedrijven aan de implementatie van de technische specificaties van iSHARE in hun software of hebben dat inmiddels gedaan.

Be the first to comment on "Jorr-IT Solutions treedt toe tot iSHARE-stelsel"

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*