LAUNCHING CUSTOMER T-PORT LOGISTIC CAMPUS

UITNODIGING PERSEVENT 24 mei 2018 – XL Business Park in Almelo
Heylen Warehouses verwelkomt haar eerste huurder op T-Port Logistic Campus in Almelo, the next logistic hotspot van Nederland. Logistieke dienstverlener Bleckmann gaat op de T-Port campus de logistieke activiteiten van VTech Electronics Europe verzorgen, een van de grootste speelgoedfabrikanten ter wereld. Bleckmann zal hiervoor de eerste 43.000m2 warehouse ruimte huren van de in totaal meer dan 180.000m2 grote logistieke campus. De enorme klus zal naar schatting 250 nieuwe arbeidsplaatsen in de regio opleveren.

Om dit samen met ons te vieren en hierover te berichten, verwelkomen we u graag volgende week donderdag 24 mei 2018 op het grote lanceringsfeest van T-Port Logistic Campus. Na een korte toelichting over het project en de bouwwerken, zullen we symbolisch onze eerste huurder(s) lanceren richting nieuwe successen. Tijdens het aansluitende network dinner is er de mogelijkheid om het project beter te leren kennen, vragen te stellen of om gewoon te genieten van een hapje en drankje op the next logistic hotspot.

PROGRAMMA
15.00:
Ontvangst
15.30: Welkomstwoord en toespraken
16.00: Fotomoment (countdown en launch)
16.30: Network dinner
19.00: Einde
SPREKERS
Ralph Caspanni (CEO van Heylen Warehouses)
Johan Milliau (CEO & Owner van Bleckmann)
Jan Geerdink (Directeur van XL Businesspark Twente)
Arjen Gerritsen (Burgemeester van Gemeente Almelo)LOCATIE
XL Businesspark Twente
Columbus, 7609 RM Almelo
Apple Kaarten | Google MapsOVERNACHTEN
Er is een gratis taxiservice naar het Theater Hotel in Almelo voor bezoekers die wensen te overnachten. Gelieve bij inschrijving aan te geven of u hiervan gebruik wenst te maken. Met de kortingscode ALMHEYLEN2018 kan u een kamer boeken aan een gunstig tarief.

Be the first to comment on "LAUNCHING CUSTOMER T-PORT LOGISTIC CAMPUS"

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*