Lustrumeditie Rotterdams Havenevenement: Eerste finalisten zijn bekend

ROTTERDAM – Op donderdag 7 juni a.s. vindt de vijfde editie van het Rotterdams Havenevenement plaats. Dit is jaarlijks hét moment waarop de Rotterdamse havengemeenschap jonge én iets minder jonge Rotterdamse haventalenten in het zonnetje zet. Het Rotterdams Havenevenement is vijf jaar geleden gestart op initiatief van Havenbedrijf Rotterdam, Deltalinqs en STC Group. Tijdens de feestelijke lustrumavond worden drie prijzen en twee titels uitgereikt. De finalisten van de eerste uit te reiken prijs, de MCR-prijs, zijn inmiddels bekend. STC-studenten Sacha Bosman (havenlogistiek), Martine Kooy (operationeel technicus) en Maurice de Vries (kapitein binnenvaart) pitchten zichzelf naar de finale.

 Iedereen die werken en leren in de Rotterdamse haven en de genomineerden een warm hart toedraagt, is van harte welkom om de feestelijke avond bij te wonen. Naast de MCR-prijs worden op 7 juni de volgende prijzen uitgereikt:

–      SmartPort Scriptieprijs. Dit is de prijs voor de universitaire student met de beste maritieme scriptie.

–      Beste Havenidee. Een prijs voor hbo-studententeams die een innovatief idee of innovatieve toepassing ontwikkelen voor de maritieme sector.

Ook worden de winnaars van twee titels bekend gemaakt:

–      Jong Haventalent – titel voor een ambitieuze young professional met eigen visie op de haven.

–      Havenwerker van het Jaar – titel voor de operationeel medewerker die uitblinkt in collegialiteit, veiligheid en resultaat. De titel wordt uitgereikt door havenwethouder Adriaan Visser.

De presentatie van het Rotterdams Havenevenement is in handen van tv-presentator Gert van ’t Hof. Aan deelname zijn geen kosten verbonden. Aanmelden is verplicht en kan online via http://bit.ly/aanmeldenRHE2018. Het evenement vindt plaats in het gebouw van STC Group aan de Lloydstraat 300 in Rotterdam. De ontvangst is vanaf 19.00 uur. Om 19.30 uur gaan de deuren van de zaal open voor de start van het programma. Vanaf dat moment zullen livebeelden van de avond uitgezonden worden via het Facebookaccount van het Rotterdams Havenevenement: https://www.facebook.com/Rotterdamshavenevenement/

Over het Rotterdams Havenevenement
Het Rotterdams Havenevenement is vijf jaar geleden opgezet door Havenbedrijf Rotterdam, Deltalinqs en STC Group en wordt mede mogelijk gemaakt door Marine Club Rotterdam, Jong Havenvereniging, SmartPort en RDM Centre of Expertise. Het evenement is in het leven geroepen om aandacht te besteden aan het brede scala aan opleidingen, beroepen én carrièrekansen dat de Rotterdamse haven te bieden heeft.

Be the first to comment on "Lustrumeditie Rotterdams Havenevenement: Eerste finalisten zijn bekend"

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*