Nieuw bureau voor grootrijbewijskeuringen

Centraal Bureau Keuringen (CBK) opent diverse nieuwe keuringslocaties in Nederland waar u zonder wachtlijst een afspraak voor uw grootrijbewijskeuring kunt maken. U kunt per direct op diverse locaties terecht voor individuele keuringen. Kijk op de website www.centraalbureaukeurigen.nl voor een locatie bij u in de buurt.

Bedrijfs- en Groepskeuringen
Heeft u meerdere chauffeurs die nu de weg niet op mogen of waarvan hun rijbewijs in de komende maanden gaat verlopen? Dan kan het handig zijn om uw chauffeurs tegelijk te laten keuren door middel van een groepskeuring. Dit biedt meerdere voordelen zoals het minimaliseren van omzetverlies of het opofferen van vrije dagen. We kunnen naar wens bij u op locatie komen keuren, of op de locaties van het CBK. Dit kan zelfs in de weekeinden of avonduren plaatsvinden! Neem contact op met ons hoofdkantoor (085-06 04 016) of stuur een mail naar info@centraalbureaukeuringen.nl voor meer informatie of om een reservering te boeken.

Ervaren artsen
Centraal Bureau Keuringen werkt met ervaren artsen. Zij helpen u graag zo snel en vertrouwd mogelijk door de keuring heen te komen. De artsen werken volgens het Corona protocol met de actueel geldende richtlijnen.

Wij helpen u en uw chauffeurs graag om goed gekeurd weer op weg te gaan!

Voor meer informatie over Centraal Bureau Keuringen kunt u contact opnemen
met:

Claudia Lanson
T: 085-06 04 016 of 06-5127 9911
E: info@centraalbureaukeuringen.nl
W: www.centraalbureaukeuringen.nl

 

Be the first to comment on "Nieuw bureau voor grootrijbewijskeuringen"

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*