Samenwerken voor continuering van groei en succes

In de afgelopen jaren heeft de air cargo supply chain een interessante en zeer welkome wending gemaakt naar meer samenwerking en verbeterde communicatie. Er zijn vele redenen aan te wijzen voor deze trend die van grote impact is op onze industrie.

Samenwerking is essentieel voor continuering van groei en succes. Het verbeteren van de communicatie tussen alle partijen in de keten is de meest effectieve manier om te voldoen aan de  mensen van de klant in een snel veranderende logistieke sector. De toewijding en creativiteit van de mensen in alle segmenten van onze business hebben we nodig om nieuwe routes en  producten te ontwikkelen. Hoe meer we luisteren naar en leren van de behoeftes ván onze klanten, des te beter onze service vóór onze klanten.

Pharmaceutical & life sciences is een snel groeiend segment waarin dialoog en samenwerking tussen de ketenpartners zeer belangrijk zijn. Transport van persoonlijke en op maat gesneden medicatie vraagt om een excellente behandeling waardoor standaarden en certificaten als GDP en CEIV steeds belangrijker worden.

Ook e-commerce is een flink groeiend segment dat voordurend om innovaties vraagt. Er is weliswaar voldoende capaciteit en ervaring om goederen veilig en snel te bezorgen maar real-time tracking technologieën kunnen verder verbeterd worden, net als de samenwerking met andere transportmodaliteiten. Daar zijn nog wel wat slagen te halen.

Ketenpartijen op Schiphol onderschrijven het nut van en de noodzaak tot onderlinge samenwerking. Vanuit de sectorraad airlines ondersteunen wij initiatieven die op dat gebied ontplooid worden van harte. Een medium als Cargo Magazine kan op een bepaalde manier inzicht geven in de diversiteit die onze industrie rijk is en daarmee een steentje bijdragen aan onderlinge samenwerking.

United Cargo werkt meer en meer samen met andere ketenpartijen. Joint ventures met All Nippon Airways en met Lufthansa Cargo worden verder ingevuld om de klanten nog beter te bedienen.

Jacques Leijssenaar
Vice-voorzitter sectorraad airlines ACN;
Vice President Cargo Sales EMEIA United Airlines Cargo

De volledige uitgave lezen van Cargo Magazine? klik hier

Be the first to comment on "Samenwerken voor continuering van groei en succes"

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*