Wallenborn naar 100% truck planning voorspelbaarheid voor alle afhandelaren met CargoHub TruckingCDM

Na de succesvolle test met het delen van truckopdrachten voor de route Amsterdam – Luik, voor respectievelijk de afhandelaren Menzies World Cargo en Aviapartner, is met ingang van januari dit jaar een start gemaakt om alle truck planning voor laadopdrachten van Wallenborn vanaf Amsterdam te delen met op Schiphol gevestigde afhandelaren.
Begin februari is vervolgens een start gemaakt om de losopdrachten met geplande aankomsttijden voor trucks afkomstig van een  buitenlandse luchthavens voor deelnemende pilot afhandelaren Swissport, dnata en Menzies World Cargo binnen TruckingCDM inzichtelijk te maken.

Door zowel alle uitgaande als binnenkomende truckplanning informatie binnen TruckingCDM te delen is Wallenborn in staat om voor elke afhandelaar, betrokken in het laad- of losproces van luchtvracht, truckplanning transparant en voorspelbaar te maken. Doel hiervan is om een snellere afhandeling te realiseren waarbij tevens wachttijden voor trucks kunnen worden geminimaliseerd.

Vervolgstap zal zijn om de actuele start laad- en lostijden van de afhandelaren op te nemen binnen TruckingCDM en het inregelen van slottijd confirmaties. Aan luchtvaartmaatschappijen in afhandeling bij de voorgenoemde afhandelaren Swissport, dnata en Menzies World Cargo kan hiermee volledige transparantie op het trucking proces worden verschaft.

Op 24 februari aanstaande zal Giovanni Douven, projectmanager van het onderzoeksteam Inholland College tijdens de stuurgroep vergadering alle betrokken pilot partijen voorzien van een update over huidige stand van zaken.

Voor meer informatie lees hier of neem contact op met:


Trucking CDM
Email: support@cargohub.nl
www.cargohub.nl

Be the first to comment on "Wallenborn naar 100% truck planning voorspelbaarheid voor alle afhandelaren met CargoHub TruckingCDM"

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*