Benoeming nieuwe commissarissen Cargonaut

30 juni 2014
In de aandeelhoudersvergadering van juni 2014 zijn Kees Jans en Bart de Vries als commissarissen benoemd. De heer G. Karremans heeft zijn functie als commissaris neergelegd.

Kees Jans is voormalig CIO ( Chief Information Officer) van Schiphol Group, waar hij tussen 1989 en 2004 in een diversiteit van rollen heeft gewerkt en vanaf 2004 als CIO heeft geopereerd.  Bart de Vries heeft een carriere opgebouwd bij Exel Freight Management en DHL Global Forwarding. Hier werkt hij sinds 2012 als Head of Airfreight voor EMEA.

Nanne Onland, algemeen directeur van Cargonaut is verheugd met deze benoemingen. “Kees and Bart brengen een enorme ervaring mee op het gebied van ICT en Logistieke dienstcverlening en hebben daarnaast veelkennis van onze lokale markt. Wij werken aan een nieuwe strategie met meer transparantie en het verder ontwikkelen van ketendiensten voor de Community Schiphol. De nadruk zal komen te liggen op het verbeteren van aan-en afleverenprocessen met behulp van “Green Fast Lanes”en intelligenter gebruik van informatie.

Be the first to comment on "Benoeming nieuwe commissarissen Cargonaut"

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*