Douane inZicht nu ook verkrijgbaar als app

Deze week verscheen het tweede nummer van Douane inZicht, het e-zine voor relaties van Douane Nederland. De uitgave is er nu ook als handige app voor iOS en Android. Download ’m, en swipe en scroll nog makkelijker door de inhoud. En ontvang een pushbericht, zodra een nieuw nummer uit is.

Douane inZicht is er voor iedereen die in z’n dagelijkse werk te maken heeft met de Douane of douanezaken. Met het e-zine houdt de Douane bedrijfsleven en overheid op de hoogte van belangrijke ontwikkelingen. Het tweede nummer van Douane inZicht staat stil bij onder meer het Programma Integere Haven, een publiek-privaat initiatief om drugsgerelateerde criminaliteit in het Rotterdamse havengebied terug te dringen. Ook wordt het Meldpunt Accijnsfraude belicht, een tool ter bestrijding van fiscaal gesjoemel met rookwaren, alcoholhoudende dranken en motorbrandstoffen.

Een ander interessant item is het Technology & Innovation Forum van de World Customs Organisation. Dit prestigieuze congres wordt dit jaar in Rotterdam georganiseerd, en vormt daarmee een prachtig podium voor de BV Nederland. Daarnaast is er aandacht voor het toenemend belang van cameratoezicht voor het douanewerk, de stand van zaken rond AGS (het nieuwe aangiftesysteem van de Douane) en de dienstverlening van de Douane op de TEFAF, de grootste kunst- en antiekbeurs ter wereld.

douane in zicht

Nieuwsgierig geworden? Ga dan snel naar www.douane-inzicht.nl. Of, beter nog: download de app in de Apple App Store of de Google Play Store.

Be the first to comment on "Douane inZicht nu ook verkrijgbaar als app"

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*