Broekman Logistics kiest met Dudok Logistiek Vastgoed voor groei

Rotterdam, 20 oktober 2016 – Broekman Logistics en Dudok Logistiek Vastgoed realiseren een nieuwbouw warehouse van 12.500 m2 op de Maasvlakte. Het moderne warehouse is geschikt voor de opslag van zowel gevaarlijke als ongevaarlijke stoffen. Hiermee breiden Broekman Logistics  en Dudok  de bestaande huurovereenkomst uit tot een capaciteit van 34.000 m2 warehousing op de Maasvlakte in Rotterdam .Het grootschalige distributiecentrum bevindt zich op een uitstekende strategische locatie binnen Maasvlakte 1. Vlak langs de Europaweg (N15) en de ontsluiting van Maasvlakte 2. In juli zal het warehouse turn-key opgeleverd worden.

 

Warehouse capaciteit

“De uitbreiding van onze capaciteit is onderdeel van onze groeistrategie in Nederland. Steeds meer  klanten vragen naar value-added logistics in het Rotterdamse havengebied. Met de uitbreiding willen wij marktleider zijn én blijven op het gebied van ADR opslag”, aldus Willem Jan van Amersfoort (Managing Director Warehousing & Distribution).

De totale warehousing capaciteit van Broekman Logistics in Nederland bedraagt meer dan 250.000 m2. Eenderde daarvan is ingericht voor de opslag van gevaarlijke stoffen (ADR). De warehouse capaciteit op de Maasvlakte is 35.000 m2. Naast de bouw van het warehouse, huurt Broekman Logistics ruim 22.500 m2 warehouse op de Maasvlakte van Dudok Logistiek Vastgoed.

“Met onze bestaande huurder Broekman Logistics hebben wij de perfecte partner gevonden om het bestaande distributiecentrum verder in te vullen en om een built-to-suit PGS15 uitbreiding te realiseren voor de opslag van gevaarlijke stoffen”, aldus Wouter Vos (Directeur Dudok Logistiek Vastgoed).  De bouwvergunning is verleend en de bouwwerkzaamheden zijn inmiddels aangevangen.

Be the first to comment on "Broekman Logistics kiest met Dudok Logistiek Vastgoed voor groei"

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*