AEO Monitor ” AEO monitoring as a service”


Met ingang van 1 april 2017 stelt Cargohub Bv de AEO-monitor beschikbaar. Bedrijven die in aanmerking willen komen voor een AEO vergunning of bedrijven die hun AEO vergunning willen onderhouden kunnen gebruik maken van alle voordelen die de Aeo-monitor te bieden heeft.

 

Binnen het platform zijn diverse modules beschikbaar waarmee bedrijven op een eenvoudige en efficiente wijze risico’s kunnen inventariseren, incidenten kunnen managen maar ook procedures, audits en training records kunnen vastleggen.  Een breed scala aan tools zijn beschikbaar om in control te blijven en processen te kunnen monitoren.

Met de lancering van de AEO-monitor worden bedrijven volledig voorzien van benodigde tools, begeleiding en advies om aan douane verplichtingen te (kunnen) blijven voldoen. Niet alleen AEO verplichtingen maar ook de vereisten om te kunnen voldoen aan de ISO 9001:2015 norm zijn binnen het platform opgenomen.

tools

Volledig ontzorgd
In samenwerking met partners biedt de AEO service een volledige en laagdrempelige “compliance as a service” aan inclusief een juridische vraagbaak en ondersteuning bij complexe bewaar en beroepszaken. Ook als gesprekspartner kan de AEO service bedrijven bijstaan zodat de balans tussen bedrijfsbelang en douane verwachtingen/verplichtingen optimaal gewaarborgd blijven.

Monitoring & Assessment
De AEO monitor beschikt over geavanceerde technologie om operationele data te vertalen naar dashboards. De dashboard worden desgewenst op maat ingericht en zijn binnen het platform voor operationele gebruikers en management beschikbaar.  Geïdentificeerde risico’s en/of Aeo incidenten kunnen tijdens de registratie of dossieropvolging automatisch geclassificeerd worden. De AEO monitor biedt effectieve tools  en enorme tijdbesparing om te voldoen aan uw compliance verplichtingen.

assessment

Single site, multi site of global monitoring
De geavanceerde technologie binnen het platform maken het mogelijk om binnen uw account eenvoudige meerdere sites te koppelen waardoor tevens gecentralizeerde monitoring op processen toepasbaar is. Eenvoudig zicht op activiteiten over meerde sites verspreid over meedere landen in 1 platform ligt met AeoHub binnen handbereik.

 

Lidmaatschap
Een abonnement op de AEO monitor start vanaf  van 95,- euro per maand.
Voor meer informatie kan contact worden opgenomen met :


tel +31 (0)20 6586220
Email :  support@cargohub.nl

 

Be the first to comment on "AEO Monitor ” AEO monitoring as a service”"

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*