Broekman Logistics ondersteunt BYD om Europese klanten te bedienen

Rotterdam, 3 april 2017 –BYD Europe BV (BYD) heeft Broekman Logistics gekozen als strategische partner voor hun warehousing & distribution. Vanaf begin april wordt vanuit het warehouse van Broekman Logistics op de Maasvlakte – Rotterdam de distributie uitgevoerd.
De samenwerking zorgt voor een verhuizing van het logistieke proces van Maasstricht Airport naar Rotterdam.

 

 

 

 

“Wij zijn enorm trots op een samenwerking met een wereldspeler zoals BYD. Wij gaan uit van een langdurige en succesvolle relatie die voor beide bedrijven in de komende jaren meer groei zal garanderen”, aldus Willem Jan van Amersfoort (Managing Director Warehousing & Distribution).

Toegevoegde waarde activiteiten

De E-Mobility producten bestaan onder andere uit elektrische bussen en taxi’s, maar ook heftrucks en spareparts. Broekman Logistics zal diverse toegevoegde waarde activiteiten uitvoeren voordat de producten naar de eindgebruikers gedistribueerd worden.

“BYD wil blijven inspelen op de behoeften van de eindgebruikers. Met Broekman Logistics hebben wij een goede logistieke partner gevonden om de totale supply chain te optimaliseren en concurrentievoordeel in Europa te creëren”, aldus Javier Contijoch (Director of BYD Forklift Europe).

 
Be the first to comment on "Broekman Logistics ondersteunt BYD om Europese klanten te bedienen"

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*