ECS Livestock BV dingt mee MKB-Midden

bij publicatie altijd toestemming vragen aan debeeldredacteur.nl

Het op de luchthaven Schiphol en in Heerhugowaard gevestigde bedrijf ECS Livestock BV is een van de 10 finalisten van de Ondernemingsverkiezing Noord-Holland 2016/2017. ECS Livestock BV dingt mee naar de prijs in de categorie MKB-Midden.

 

 

 

 

 

Over ECS Livestock BV
Het bedrijf, opgericht door Edwin Hofstede viert dit jaar haar 15-jarig jubileum. ECS regelt het wereldwijde vervoer van paarden via de lucht. De winnaar van de Schiphol Cargo Award 2013 ontwikkelde lichtgewicht, inklapbare paardenstallen. Hierdoor verbruiken vliegtuigen minder brandstof en wordt efficiënter gebruikgemaakt van de vrachtruimte aan boord. ECS is de hofleverancier van paardenstallen voor diverse airlines en Olympische Spelen 2016.
Kortom: een stem op ECS is een stem op een innovatief en duurzaam bedrijf dat bijdraagt aan de hubfunctie van Schiphol en aan de BV Nederland. Stemmen is mogelijk tot en met 14 mei a.s. via
https://www.ovnh.nl/publieksprijs/ Let op: het gaat om ECS Livestock in de categorie MKB-Midden (dus NIET ECS International in de categorie MKB-Klein).

Over de verkiezing
De titel ‘Beste Onderneming van Noord-Holland’ is dé erkenning voor ondernemerschap in de provincie. In 2016/2017 vindt de Ondernemingsverkiezing Noord-Holland (ONVH) voor de elfde keer plaats. Het is een belangrijk en breed gedragen initiatief om waardering voor ondernemingen in de provincie uit te spreken. Ondernemers zijn immers de drijvende kracht van de economie in Noord-Holland. Tijdens de verkiezingsavond op 17 mei 2017 in de Philharmonie te Haarlem, strijden de genomineerden om de titel: Beste Onderneming Noord-Holland 2016/2017. Op grond van de presentatie op de avond en alle verkregen informatie kiest de jury per categorie een winnaar. Alle genomineerde ondernemingen maken kans op de publieksprijs. De winnaar wordt gekozen door het publiek en het stemmen verloopt via internet.

 

Be the first to comment on "ECS Livestock BV dingt mee MKB-Midden"

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*