Transparantie in containerprijzen door de lancering van Zeecontainer.nl, de eerste échte containerwebshop

Vanaf september 2016 kunnen bedrijven die op zoek zijn naar zeecontainers op een nieuwe manier hun containers inkopen. Via de website Zeecontainer.nl kunnen zij namelijk volledig geautomatiseerd een container bestellen, betalen en afgeleverd krijgen. Klanten kunnen hun container al na één uur ophalen op het depot of de container snel geleverd krijgen op locatie. Het transport wordt ook direct aangeboden via de website en kan door de klant eenvoudig ingepland worden.

 

 

 

Onder het motto ‘Makkelijk, betrouwbaar en snel’ maakt Zeecontainer.nl de prijzen voor nieuwe en gebruikte containers transparant in een markt die op dit moment erg competitief is. Alhoewel veel containerleveranciers websites hebben, is dit de eerste keer dat het bestel- en leveringsproces zonder tussenkomst van mensen aangeboden wordt. Dit levert besparingen op die zich vertalen in een scherpe prijsstelling voor onze klanten.

De klanten van Zeecontainer.nl kunnen assistentie vragen van een containerspecialist die vragen beantwoordt. Zeecontainer.nl heeft ondertussen haar eerste bestellingen uitgeleverd aan o.a. een motorshop en een jachthaven. Reacties van de eerste klanten zijn unaniem positief: ‘Ik ben goed geholpen en kreeg de container snel geleverd’, ‘Ook al moest de container op een lastige plek geplaatst worden, Zeecontainer.nl heeft ervoor gezorgd dat dit is gelukt’.

Zeecontainer.nl heeft de ambitie om uit te groeien tot één van de drie grootste aanbieders van containers in Nederland en is een initiatief van CARU Containers maar opereert geheel zelfstandig en wordt geleid door een jonge high potential.

Lennart de Bruin, manager Zeecontainer.nl: ‘Tijdens mijn studie Urban, Port and Transport Economics aan de Erasmus Universiteit merkte ik dat de havensector als oubollig en traditioneel wordt gezien. Met Zeecontainer.nl wil ik duidelijk maken dat ook deze sector nog veel kan innoveren’.

 

Be the first to comment on "Transparantie in containerprijzen door de lancering van Zeecontainer.nl, de eerste échte containerwebshop"

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*