Chapman Freeborn “Wereldwijd erkende oplossingen voor vrachtvliegtuigverhuur”

Sinds de oprichting in 1973 is Chapman Freeborn Airchartering uitgegroeid tot wereldleider op het gebied van vracht- en passagierscharters. Het bedrijf heeft locaties wereldwijd met een vestiging in België sinds 1997. Ter gelegenheid van het 20-jarige succes en het bestaan in de Benelux sprak Cargo Magazine met Chris Vandenplas, Regional Manager, en Wannes Elias, Cargo Charter Broker.

 

Niets is te groot, te klein of te moeilijk Chapman Freeborn is gespecialiseerd in het charteren en leasen van vliegtuigen voor een zeer divers publiek, waaronder vrachtvervoerders, multinationals, overheden, humanitaire organisaties en talloze industrieën wereldwijd. “Naast de eenmalige charters met ongebruikelijke vracht, vervoeren we zeer regelmatig machines met buitengewone omvang of energy cargo. In deze sector weet je nooit welk verzoek je krijgt, wanneer de telefoon gaat”, aldus Wannes Elias.

Dierentransport
Een voorbeeld van hoe gevarieerd het charteren kan zijn, is het werk van Intradco Global – een dierentransportspecialist die in 2014 is overgenomen door Chapman Freeborn. Het bedrijf heeft niet alleen ervaring met het coördineren van charters voor Prix de l’Arc Triomphe en winnaars van de Breeders’ Cup en Dubai World Cup, maar ook met meer ongebruikelijke transporten, zoals een recent transport van neushoorns voor een conservatieprogramma in Afrika. “Intradco heeft bewezen een ideale partner voor ons bedrijf te zijn. Sinds hun komst is de vraag naar transport van vee en raspaarden enorm toegenomen.

Lees het volledige artikel op pagina 14 in Cargo Magazine, klik hier

Cargo magazine kosteloos ontvangen? Klik hier

 

Be the first to comment on "Chapman Freeborn “Wereldwijd erkende oplossingen voor vrachtvliegtuigverhuur”"

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*