Dawsonrentals biedt een oplossing voor ieder mobiel klimaatvraagstuk

Van de bakker op de hoek tot het grootste farmacieconcern ter wereld. Van koelen naar -40 tot verwarmen naar +60 graden en van een oppervlakte van 6 vierkante meter tot ruim 50 vierkante meter. Bij Dawsonrentals hebben ze voor ieder mobiel klimaatvraagstuk een passend en hoogwaardig antwoord. Vincent Poll, Sales & Marketing Manager: “Als je kwaliteit, aandacht en service zoekt, kom je onherroepelijk bij ons uit.”

 

 

 

 

De Dawsongroup heeft het concept verplaatsbare koel- en vriescel in Europa geïntroduceerd en is sinds de oprichting in 1935 uitgegroeid tot marktleider in de verhuur van koel- en vriescellen. Het bedrijf heeft vestigingen door heel Europa en is sinds 1994 ook in Nederland actief. Vincent Poll vertelt: “Wij zijn van oorsprong een familiebedrijf en hoewel we inmiddels een flinke omvang hebben, herken je nog altijd het karakter van het familiebedrijf. De lijnen zijn bij ons kort, klanten hebben altijd één vast aanspreekpunt, er is veel betrokkenheid en weinig verloop onder medewerkers.”

Opblaasbare koeltent
Dawsonrentals beschikt over een indrukwekkende vloot koelcellen en heeft oplossingen voor de meest uiteenlopende klimaatvraagstukken. Voor koelen en vriezen heeft het bedrijf bijvoorbeeld al verschillende mogelijkheden. Poll: “Zo hebben we naast de traditionele mobiele koelcel ook een koel- en vriestent. Wij hebben deze opblaasbare tent zelf ontwikkeld en zijn daarmee de enige in de markt. Het is een ideaal product voor lastige locaties. De tent is hoger dan een gewone koelcel en daardoor kun je er ook met een vorkheftruck inrijden. Andere voordelen van dit systeem zijn de lage transportkosten en de snelle installatietijd.”

HACCP-normen
Het bedrijf in Rotterdam verhuurt niet alleen koel- en vriescellen. Ook voor shockvriezers, klimaatkamers, tempereercellen en fruitrijpcellen kunnen ondernemers bij Dawson terecht. “De apparatuur is allemaal van ons eigen merk en wij staat absoluut voor kwaliteit. De cellen voldoen aan specifieke voorwaarden – denk aan HACCP-, BRC- en GMP-normen – en kunnen dus ook prima worden ingezet voor de voedsel- en farmaceutische industrie.”

Lees het volledige artikel op pagina 12 in Cargo Magazine, klik hier

latest-edition

Cargo magazine kosteloos ontvangen? Klik hier

Be the first to comment on "Dawsonrentals biedt een oplossing voor ieder mobiel klimaatvraagstuk"

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*